Low carb burgerboller

Disse low carb burgerboller er perfekte, når du ønsker at lave LCHF-burgere og savner fornemmelsen af en "rigtig" bolle. Selvom de naturligvis ikke er identiske med traditionelt brød, kommer de tæt på – og vigtigst af alt: de indeholder markant færre kulhydrater end en almindelig burgerbolle.

Portioner:
Portioner:
4

Forberedelsestid:
Forberedelsestid:
10 minutter

Tilberedningstid:
Tilberedningstid:
40 minutter

Sværhedsgrad:
Sværhedsgrad:
Beginner

Tags:
Tags:
Low Carb

No timers yet. Add one above to get started!
Text Size:
Medium

Ingredienser

  • Portioner: 4

Næringsindhold

Samlede portioner

Beregner næringsindhold...

Per portion

Beregner næringsindhold...

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 190 grader.

  2. Blend æggene grundigt med hytteost og tilsæt smeltet smør.

  3. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt sammen, til den er jævn med elpiskeren. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.

  4. Form dejen til boller med våde hænder og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 4-6 stk.

  5. Klap bollerne flade, så de er ca. 1 cm høje. Pensl med sammenpisket æggeblomme og drys med sesamfrø.

  6. Bag bollerne i den varme ovn i 20-25 minutter, til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist..

Cooking Mode

Scroll to Top