kikærte-tunsandwichen

Den Ultimative Plantebaserede Tun Sandwich
Leder du efter den perfekte, plantebaserede erstatning for din klassiske tunmad – en sandwich, der rammer alle de rigtige noter? Så er denne kikærte tun sandwich lige, hvad du har brug for!

Denne version formår at efterligne de bedste kvaliteter fra en traditionel tunbutty: Den er dejligt syrlig, utroligt cremet i konsistensen og har den helt rigtige salte smagsprofil. Det er præcis de elementer, vi elsker ved en god, mættende frokostsandwich.

Det bedste ved det hele? Denne opskrift er fuldstændig fiskefri. Ved at bruge kikærter som base får du i stedet en fantastisk kilde til plantebaseret protein, hvilket gør den både etisk forsvarlig og utroligt mættende.

Desuden er denne ret perfekt til meal prep. Du kan nemt lave en stor portion af kikærteblandingen på forhånd og opbevare den i køleskabet. Så har du et lækkert, sundt og hurtigt frokostalternativ klar til flere dage i stræk!

Portioner:
Portioner:
8

Forberedelsestid:
Forberedelsestid:
15 minutter

Sværhedsgrad:
Sværhedsgrad:
Beginner

Kategori:
Kategori:
Lunch

No timers yet. Add one above to get started!
Text Size:
Medium

Ingredienser

  • Portioner: 8

Næringsindhold

Samlede portioner

Beregner næringsindhold...

Per portion

Beregner næringsindhold...

Fremgangsmåde

  1. Fremgangsmåde (Manuel Metode)

    Start med at hælde kikærterne i en stor skål og mos dem grundigt, indtil du har en blanding, der er enten helt glat eller let ujævn – alt efter hvor meget tekstur du ønsker.

  2. Tilsæt nu alle de resterende ingredienser til de mosede kikærter.

  3. Bland det hele grundigt sammen. Smag på blandingen, og justér eventuelt med mere salt, krydderi eller syrlighed, så det passer præcist til din smag.

  4. Alternativ Fremgangsmåde (Foodprocessor)

    Kom alle ingredienserne – kikærter og resten – i din foodprocessor.

  5. Kør den kortvarigt (puls) et par gange, indtil blandingen har den ønskede konsistens. Undgå at overkøre den, så den bliver til puré.

Noter

Servering og Opbevaring

Server din færdige kikærte-"tuna" på dit yndlingsbrød. Hvis du forbereder den i forvejen, kan du opbevare den i en lufttæt beholder i køleskabet i 3-4 dage.

Cooking Mode

Scroll to Top