Hjemmelavede Bounty Bars

En Fryd for Smagsløgene

Jeg vil dele min opskrift på hjemmelavede Bounty bars, som simpelthen smager som en drøm! Det er et skønt alternativ til de færdigkøbte versioner, og jeg får en bedre smag og flere mikronæringsstoffer ved selv at lave dem. Husk dog, at selvom disse er sundere alternativer, kan de stadig indeholde en del kalorier.

Portioner:
Portioner:
12

Forberedelsestid:
Forberedelsestid:
180 minutter

Tilberedningstid:
Tilberedningstid:
20 minutter

Sværhedsgrad:
Sværhedsgrad:
Beginner

Kategori:
Kategori:
Snacks

No timers yet. Add one above to get started!
Text Size:
Medium

Ingredienser

  • Portioner: 12

Kokosmassen

Overtræk

Næringsindhold

Samlede portioner

Beregner næringsindhold...

Per portion

Beregner næringsindhold...

Fremgangsmåde

  1. Kokosmassen

    Jeg blander blot alle disse ingredienser godt sammen i en skål.

  2. Derefter former jeg massen. Jeg bruger en silikoneform (ca. 8 x 2,5 cm) til at lave 12 stykker, men du kan sagtens lave dem lidt mindre, hvis du foretrækker det. Når de er formet, skal de på frys i 3 timer, indtil de er helt faste, hvorefter jeg forsigtigt befrier dem fra formen.

  3. Overtræk

    Til overtrækket skal jeg bruge 350 g mørk chokolade. Jeg blander lidt kakaosmør i, da det fortynder chokoladen og giver et tyndere lag – en god måde at spare lidt på kalorierne!
    Jeg tempererer eller smelter chokoladen, og så dypper jeg mine frosne kokosbarer én efter én. Jeg sørger for at få så meget overskydende chokolade dryppet af som muligt.

  4. Det Sidste Touch: For at få det klassiske Bounty-look bruger jeg en teske til at lave 4-5 striber hen over hver bar, som jeg trækker let for at skabe et fint mønster.

Noter

Når de er færdige, opbevarer jeg dem på køl i en lufttæt beholder. Nyd dem som et velfortjent, sundere alternativ!

Cooking Mode

Scroll to Top