Hjemmelavede Bounty Bars
En Fryd for Smagsløgene
Jeg vil dele min opskrift på hjemmelavede Bounty bars, som simpelthen smager som en drøm! Det er et skønt alternativ til de færdigkøbte versioner, og jeg får en bedre smag og flere mikronæringsstoffer ved selv at lave dem. Husk dog, at selvom disse er sundere alternativer, kan de stadig indeholde en del kalorier.
Ingredienser
Kokosmassen
- 240 gram Coconut oil (Ikke light)
- 40 gram Honey
- 200 gram Coconut flour
- 2 teskefuld Vanilla sugar
Overtræk
- 350 gram Dark Chocolate
- 20 gram Cocoa butter
Næringsindhold
Samlede portioner
Per portion
Fremgangsmåde
-
Kokosmassen
Jeg blander blot alle disse ingredienser godt sammen i en skål.
-
Derefter former jeg massen. Jeg bruger en silikoneform (ca. 8 x 2,5 cm) til at lave 12 stykker, men du kan sagtens lave dem lidt mindre, hvis du foretrækker det. Når de er formet, skal de på frys i 3 timer, indtil de er helt faste, hvorefter jeg forsigtigt befrier dem fra formen.
-
Overtræk
Til overtrækket skal jeg bruge 350 g mørk chokolade. Jeg blander lidt kakaosmør i, da det fortynder chokoladen og giver et tyndere lag – en god måde at spare lidt på kalorierne!
Jeg tempererer eller smelter chokoladen, og så dypper jeg mine frosne kokosbarer én efter én. Jeg sørger for at få så meget overskydende chokolade dryppet af som muligt. -
Det Sidste Touch: For at få det klassiske Bounty-look bruger jeg en teske til at lave 4-5 striber hen over hver bar, som jeg trækker let for at skabe et fint mønster.