Koldskål

Her er min egen opskrift på en sommerlet koldskål, som jeg selv er vokset op med.

Portioner:
Portioner:
6

Forberedelsestid:
Forberedelsestid:
10 minutter

Tilberedningstid:
Tilberedningstid:
180 minutter

Sværhedsgrad:
Sværhedsgrad:
Beginner

Kategori:
Kategori:
Dessert

No timers yet. Add one above to get started!
Text Size:
Medium

Ingredienser

  • Portioner: 6

Næringsindhold

Samlede portioner

Beregner næringsindhold...

Per portion

Beregner næringsindhold...

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker, i 3-5 minutter til massen bliver lys.

  2. Bland massen og resten af ingredienserne i kærnemælken, i form af kornene fra vaniljestangen, den revet citronskal (riv den ikke for dybt, da den ellers godt kan blive bitter), og rør godt rundt. Smag koldskålen til før den sættes på køl.

  3. Lad koldskålen stå i køleskabet for at trække, så smagen fra citronskallen og vanilje kornene får lov at trække ud i koldskålen, i mindst 3 timer før servering.

  4. Servers samme med kammerjunker, og evt lidt jordbær til. Jordbær eller andre frugter giver lidt sødme, så du kan spare lidt på sukkeret.

Cooking Mode

Scroll to Top